Cursussen, Workshops en (Online) Trainingen

 

 

Bekijk onderstaand overzicht voor het actuele aanbod

IET® & ET Bijscholing

Heb jij de cursus Integrated Energy Therapy (en Equine Trauma) gevolgd? Heb je behoefte aan een refresher of begeleiding? Misschien wil je (nog) meer inzichten opdoen over de emoties en het gedrag van de paarden die je al behandelt? Tijdens de IET & ET Bijscholing is er ruimte voor persoonlijke input, zodat iedereen van en met elkaar kan leren. 

IET® & ET Basis

In samenwerking met Inner Joy Coaching & Training.

Training voor eigenaars en liefhebbers die direct aan de slag willen gaan met het energetisch ondersteunen van paarden op fysiek en emotioneel gebied. De eerste trainingsdag staat in het teken van het leren van de basistechnieken op de mens. Dit niveau heb je nodig om op Dag 2 de IET voor Dieren (Paarden) te kunnen afsluiten.

Gedrags-Cursussen

Volg de ontwikkelingen op het gebied van paardengedrag, trauma’s en lichaamsbewustwording. Kies bijvoorbeeld voor de Basis Cursus als je meer inzichten wil verkrijgen over jouw lichaamstaal/lichaamsbewustwording. Kies voor het Gevorderd niveau als je verder wil leren over bijvoorbeeld Collision Avoidance, Emotie Regulatie (toepasbaar bij paarden die door dysregulatie explosief gedrag laten zien) en meer oefeningen vanaf de grond en vanuit het zadel.

Shamanic Journeying

Shamanic Journeying is een vorm van geleide meditatie, die je dieper in verbinding brengt met jouw innerlijke en hogere zelf. Zo kun je je hogere zelf om advies en raad vragen bij (persoonlijke) problemen, net zoals je dat zou doen op de bank bij een reguliere psycholoog. Tijdens deze cursus komt naast Zelfzorg en Shamanisme voor mensen, ook Shamanisme voor Dieren voor. Je leert omgaan met emotionele gedragsproblemen zoals onrust in kuddedynamiek en hoe je met behulp van een Soul Retrieval, een dier weer verbinding kan laten maken met het stukje van zichzelf dat ze (na trauma) zijn kwijtgeraakt.

%d bloggers like this: