Bijscholing Integrated Energy Therapy®
& Equine Trauma
Intermediate & Advanced Level

Ben jij IET Practitioner voor mensen en/of dieren? Heb je behoefte aan een refresher, begeleiding of verdere ontwikkeling op het gebied van behandeling, emoties/gedrag en bijbehorende (gedrags)problemen? Misschien wil je tools ontvangen om mensen te behandelen in het bijzijn van (een kudde) paarden? 

Tijdens elke Bijscholing is er ruimte voor persoonlijke input, zodat iedereen van en met elkaar kan leren. Zo bespreken we onderwerpen als Lichaamstaal/Lichaamsbewustwording, Fysieke/Mentale/Emotionele/Spirituele Zelfzorg, Typerende (gedrags)problemen, Veiligheid, Pijn Herkennen, een Behandelplan opstellen en meer.

 

Hoofdlijnen Lesdag:
– Geleide, Sjamanistische Meditatie om te aarden
– Shamanic Journeying: Uitleg Soul Retrieval
– Hartlink maken met een paard
– Uitleg Persoonlijke Ruimte en Energetisch Veld van Paarden
– Delen van elkaars ervaringen, vragen beantwoorden
– Bespreken Cellulaire Geheugengebieden en Integratiepunten
– Uitleg Behandelen van mensen tussen de- en met behulp van paarden
– Clinic volgen van Zoë waarin ze een deelnemer een behandeling geeft tussen de paarden
– Zelf een volledige behandeling geven ten midden van en met behulp van de kudde paarden

 

Na het afronden van deze dag ontvang je een werkboek met de behandelde theorie, huiswerk en een certificaat van deelname. 

 

  • Deze Bijscholing is geschikt voor Practitioners van het Intermediate en Advanced Level van IET.

  • Klik hier om naar Bijscholing van het Basic Level te gaan.

Daagse training

SBU

Studie-uren

Een eigen paard meenemen is niet nodig; op onze locatie staan voldoende paarden met verschillende achtergronden. Zo leer je ook werken met getraumatiseerde paarden en wat wel/niet te doen, zoals veilig blijven bij triggers. Maar ook voor individuele vragen en eigen input is ruimte: Want wat als het paard dat je behandelt fanatiek met hulpteugels wordt gereden, waardoor het probleem dat jij komt verhelpen juist in stand gehouden wordt? En wat doe je als je merkt dat aanwijzingen van de eigenaar zorgen voor ruis en stress? Wat als je vermoedt dat er pijn in het spel is? Hoe blijf je veilig bij een trappend of bijtend paard? Hoe communiceer je jouw bevindingen naar de eigenaar? En hoe ga je te werk als je meer paarden tegelijk wil behandelen, of iemand op de tafel tussen de paarden wil behandelen? Hoe interpreteren we hun boodschappen en signalen ten behoeve van het helingsproces?

Vragen die ook bij mij zijn opgekomen toen ik jaren geleden begon met het behandelen van paarden, in Amerika en later ook in Nederland. Om (toekomstige) practitioners meer handvatten, informatie en daardoor ook meer zelfvertrouwen te bieden, heb ik mijn bevindingen tot aparte 1 Daagse Bijscholingen gebundeld. 


 

Tijdsduur:                       1 Dag
Certificaat:                      Ja, certificaat van deelname
Bedrag:                           € 195,-
Locatie:                        House of Horsemanship, Halseweg 28/Bielemansdijk  Zelhem (Gelderland) 

 

 

Komende Bijscholingsdagen

 

Zondag 21 Juli
* Nog 6 plaatsen vrij!

 

 

– In de loop van het jaar komen er nieuwe cursusdagen bij!-

 


Heb jij het gevoel dat deze training met jou resoneert en dat jij hierbij wilt zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

 

 

Ik meld me aan!

7 + 2 =

%d bloggers like this: