Bijscholing
Integrated Energy Therapy® Basic Level

& Equine Trauma

Ben jij IET® Practitioner voor mensen en/of dieren? Heb je behoefte aan begeleiding of verdere ontwikkeling op het gebied van behandelingen geven, of werken met emoties/gedrag en bijbehorende (gedrags)problemen? Misschien twijfel je over de juiste handposities, druk of lichaamsposities of ben je toe aan een refresher? 

Tijdens deze Bijscholing is er ruimte voor persoonlijke input, zodat iedereen van en met elkaar kan leren. Zo bespreken we onderwerpen als Lichaamstaal/Lichaamsbewustwording, Fysieke/Mentale/Emotionele/Spirituele Zelfzorg, Typerende (gedrags)problemen, Veiligheid, Pijn Herkennen, een Behandelplan opstellen en meer.

Hoofdlijnen Bijscholingsdagen:
– Geleide Meditatie om te aarden
– Hemisync Meditatie 
– Uitleg Morphic Field en (zelf)bewustzijn
– 5 minuten Bekrachtigingsoefening
– Hartlink maken met een paard
– Bespreken ingekomen hulpvragen
– Bespreken Cellulaire Geheugengebieden en Integratiepunten
– Bespreken Cellulaire Geheugengebieden en Gedrags-, Ras-, en Seizoensgebonden en typerende problemen
– Deelnemers behandelen paarden onder begeleiding
– & meer!

 

Na het afronden van deze dag ontvang je een werkboek met de behandelde theorie, huiswerk en een certificaat van deelname. 

 

  • Deze Bijscholing is geschikt voor IET® Practitioners van alle Levels

Daagse training

SBU

Studie-uren

Een eigen paard meenemen is niet nodig; op onze locatie staan voldoende paarden met verschillende achtergronden. Zo leer je ook werken met getraumatiseerde paarden en wat wel/niet te doen, zoals veilig blijven bij triggers. Maar ook voor individuele vragen en eigen input is ruimte: Want wat als het paard dat je behandelt fanatiek met hulpteugels wordt gereden, waardoor het probleem dat jij komt verhelpen juist in stand gehouden wordt? En wat doe je als je merkt dat aanwijzingen van de eigenaar zorgen voor ruis en stress? Wat als je vermoedt dat er pijn in het spel is? Hoe blijf je veilig bij een trappend of bijtend paard? Hoe communiceer je jouw bevindingen naar de eigenaar? En hoe ga je te werk als je meer paarden tegelijk wil behandelen? 

Vragen die ook bij mij zijn opgekomen toen ik jaren geleden begon met het behandelen van paarden, in Amerika en later ook in Nederland. Om (toekomstige) practitioners meer handvatten, informatie en daardoor ook meer zelfvertrouwen te bieden, heb ik mijn bevindingen tot aparte 1 Daagse Bijscholingen gebundeld. 


Tijdsduur:                       1 Dag
Certificaat:                      Ja, certificaat van deelname
Bedrag:                           € 150,-
Locatie:                        House of Horsemanship, Halseweg 28/Bielemansdijk  Zelhem (Gelderland) 

 

 

Komende Bijscholingsdagen

 

Bijscholingsdagen gaan van start in de Lente van 2025, houdt deze pagina in de gaten voor updates!

 


Heb jij het gevoel dat deze training met jou resoneert en dat jij hierbij wilt zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Ik meld me aan!

6 + 2 =

%d bloggers like this: