Bijscholing Integrated Energy Therapy®
& Equine Trauma
Basic Level

Ben jij IET Practitioner voor mensen en/of dieren? Heb je behoefte aan een refresher, begeleiding of verdere ontwikkeling op het gebied van behandeling, emoties/gedrag en bijbehorende (gedrags)problemen? Misschien twijfel je over de juiste handposities, druk of lichaamspositie? 

Tijdens deze Bijscholing is er ruimte voor persoonlijke input, zodat iedereen van en met elkaar kan leren. Zo bespreken we onderwerpen als Lichaamstaal/Lichaamsbewustwording, Fysieke/Mentale/Emotionele/Spirituele Zelfzorg, Typerende (gedrags)problemen, Veiligheid, Pijn Herkennen, een Behandelplan opstellen en meer.

Hoofdlijnen Lesdag:
– Geleide Meditatie om te aarden
– 5 minuten Bekrachtigingsoefening
– Hartlink maken met een paard
– Delen van elkaars ervaringen, vragen beantwoorden
– Bespreken Cellulaire Geheugengebieden en Integratiepunten
– Bespreken Cellulaire Geheugengebieden en Gedrags-, Ras-, en Seizoensgebonden en typerende problemen
– Korte Clinic Zoë: handposities, activeren/integreren
– Deelnemers behandelen paard, ervaringen uitwisselen
– Uitleg behandelen van meerdere paarden tegelijk 

 

Na het afronden van deze dag ontvang je een werkboek met de behandelde theorie, huiswerk en een certificaat van deelname. 

 

  • Deze Bijscholing is geschikt voor Practitioners van het Basis Level van IET, lees hier meer. 

  • Klik hier om naar Bijscholing van het Intermediate & Advanced Level te gaan.

Daagse training

SBU

Studie-uren

Een eigen paard meenemen is niet nodig; op onze locatie staan voldoende paarden met verschillende achtergronden. Zo leer je ook werken met getraumatiseerde paarden en wat wel/niet te doen, zoals veilig blijven bij triggers. Maar ook voor individuele vragen en eigen input is ruimte: Want wat als het paard dat je behandelt fanatiek met hulpteugels wordt gereden, waardoor het probleem dat jij komt verhelpen juist in stand gehouden wordt? En wat doe je als je merkt dat aanwijzingen van de eigenaar zorgen voor ruis en stress? Wat als je vermoedt dat er pijn in het spel is? Hoe blijf je veilig bij een trappend of bijtend paard? Hoe communiceer je jouw bevindingen naar de eigenaar? En hoe ga je te werk als je meer paarden tegelijk wil behandelen? 

Vragen die ook bij mij zijn opgekomen toen ik jaren geleden begon met het behandelen van paarden, in Amerika en later ook in Nederland. Om (toekomstige) practitioners meer handvatten, informatie en daardoor ook meer zelfvertrouwen te bieden, heb ik mijn bevindingen tot aparte 1 Daagse Bijscholingen gebundeld. 


Tijdsduur:                       1 Dag
Certificaat:                      Ja, certificaat van deelname
Bedrag:                           € 175,-
Locatie:                        House of Horsemanship, Halseweg 28/Bielemansdijk  Zelhem (Gelderland) 

 

 

Komende Bijscholingsdagen

 

Zondag 21 April
* Nog 6 plaatsen vrij!

 

– In de loop van het jaar komen er nieuwe cursusdagen bij!-

 


Heb jij het gevoel dat deze training met jou resoneert en dat jij hierbij wilt zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Ik meld me aan!

1 + 1 =

%d bloggers like this: