Klaar voor jouw volgende reis?

 

Wat is Shamanic Journeying?

Shamanic Journeying is een vorm van geleide meditatie, die je dieper in verbinding brengt met jouw innerlijke en hogere zelf. Zo kun je je hogere zelf om advies en raad vragen bij (persoonlijke) problemen, net zoals je dat zou doen op de bank bij een reguliere psycholoog.

Tijdens Shamanic Journeying kom je steeds dichter bij jezelf te staan, waardoor mediteren maar ook visualiseren en manifesteren ons steeds gemakkelijker af gaat. Het uitgangspunt van de journey is dat we onszelf op zo’n pure manier tegenkomen, dat we de antwoorden zullen vinden op elke vraag die ons op dat moment bezighoudt. Hoe meer waarde we vervolgens hechten aan deze antwoorden en de relaties met onszelf en bijvoorbeeld Krachtdieren, hoe meer we ons zelfbewustzijn versterken.

Indirect werkt dit door op alle aspecten van ons leven; we voelen steeds sneller wat wel/niet heilzaam voor ons is, we durven ‘Nee’ te zeggen tegen zaken die ons niet meer dienen en raken beetje bij beetje onze ingebakken, maatschappelijke conditionering kwijt waardoor er plaats is voor Authenticiteit. Hierdoor trekken we steeds meer aan wat wel voor ons bestemd is/bij ons past; The Law of Attraction (Wet van Aantrekkingskracht) is dus onlosmakelijk verbonden met Shamanisme.

 

“Life lived in the absence of the psychedelic experience that primordial shamanism is based on is life trivialized, life denied, life enslaved to the ego.” – Terence McKenna

“We don’t heal in isolation, but in community.”
– S. Kelley Harrel

Tijdens deze cursus komt naast Zelfzorg en Shamanisme voor mensen, ook Shamanisme voor Dieren voor. Je leert omgaan met emotionele gedragsproblemen bij paarden zoals onrust in kuddedynamiek en hoe je met behulp van een Soul Retrieval, een (huis)dier weer verbinding kan laten maken met het stukje van zichzelf dat ze (na trauma) zijn kwijtgeraakt. Dit is voor een dier gemakkelijker dan voor ons, de mens, doordat ze instinctief sterk in verbinding staan met zichzelf. Mind, Body en Spirit werken samen in harmonie. Maar trauma zoals het verliezen van een eigenaar kan ook bij een dier veel ontwrichten.

 

Persoonlijk Verlies (èèn van de drie hoofdoorzaken van ziekten) uit zich in paarden bijvoorbeeld in agressie, pijn of lusteloosheid. Geen enkel mens, dier en ervaring is hetzelfde maar de onderliggende emotie kan lang worden meegedragen en/of onderdrukt. Zware en belastende energieën die de gemoedstoestand en het algehele welzijn van een dier op de lange termijn negatief kunnen gaan beïnvloeden.

Overzicht

Dag 1: Introductie Shamanic Journeying

Zelfzorg, persoonlijke ontwikkeling, 3 Laws Of Attraction, Manifesteren, Smudging/Clearing en blessing van ruimtes, mensen en dierenEEG: theta-golven en Beats per Minute

Dag 2: Power Animal Retrievals

Verbinding maken met de Lower World, ontmoeten van Krachtdier, Totem-dieren, Spirit dieren en andere helpers, werken met boodschappen

Dag 3: Spirit Guide Retrievals

Verbinding maken met Upper World, ontmoeten van Gids, onderhouden relatie, werken met boodschappen

Dag 4: Soul Retrievals

Herstellen van fysiek/energetisch trauma in mensen, dieren en locaties, Childhood Adverse Experiences, Engelengetallen

Alle cursusavonden worden online gegeven en duren 1.5 uur tot 2 uur; vlak voor aanvang van de cursus ontvang je een Zoom-link waarmee je deel kunt nemen aan de online classes.


Na afloop van iedere avond ontvang je huiswerk om de komende week mee te oefenen, deze oefeningen vind je ook terug in het (digitale) werkboek dat je na voltooing van de cursus ontvangt.

Prijs: € 150,-

GRO Punten

Online Classes

Studie-uren

SBU

Shamanisme

voor mens en dier

Aankomende Online Classes

Cursusavonden 2023:
April: Donderdagen 6, 13, 20 & 27
Juni: Donderdagen 1, 8, 15 & 22 

Ik meld me aan!

Shamanic Journeying

Online Cursus voor Mens en Dier

Host

Zoë van Mourik

Locatie

Online

Duur

4 -5 weken

%d bloggers like this: